Genieten doe je samen

Veelgestelde vragen

Vragen over de woning

Ja alle 3 woonlagen hebben vloerverwarming.

Als alles volgens planning verloopt, dan is dit al eind 2021, dus dit jaar.

Na het tekenen van de koopovereenkomst neemt de kopersbegeleider contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je je wensen betreffende je woning bespreken.

De woning wordt opgeleverd zonder keuken. U kunt de keuken die u zelf uitzoekt laten inbouwen.

De woning wordt standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Dit betreft een toilet en fontein in toiletruimte. De badkamer bevat een douche, een extra toilet en een wastafel. Uiteraard zijn andere wensen bespreekbaar met de kopersbegeleider. Mocht je elders een badkamer willen kopen, dan kan dit ook.

Nee, dat is niet mogelijk.

Algemene vragen

In het 3de kwartaal van 2021.

De woning koop je van EFY Group hiermee sluit je de koopovereenkomst. De bouw wordt geregeld door IIBO en met hen sluit je een aannemingsovereenkomst.

Dit is de periode dat de woning voor jou is gereserveerd. In deze tijd kun je vragen stellen en de woning aankopen. Met het nemen van een optie wordt de woning voor jou gereserveerd en is dus niet beschikbaar voor anderen. Het geeft jou exclusiviteit.

Na het tekenen van de koopovereenkomst heb je één kalenderweek bedenktijd.

Zo lang levering van de woning nog niet definitief is, is het belangrijk je goed voor te laten lichten over de mogelijkheden van de lengte van een hypotheekofferte. Dit kan bij een hypotheekadviseur. Gebruikelijk bij nieuwbouw is dat ze meestal half jaar tot jaar de offerte laten gelden.

Nee, dit is vastgelegd in de leveringsakte. Tussen de woningen in mag dit alleen met goedkeuring van je buren.

Vergunningsvrij mag er 30m2 gerealiseerd worden maximaal 1.80 meter hoog.

Ben jij geïnteresseerd in een woning van Nest?
Schrijf je dan nu snel in voor dit unieke project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.